Pumpulikakku sisältää raikkaan hedelmärahka yllätyksen :)
Pumpulikakku:
4 munaa
2kkp sokeria
2rlk vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
2kkp perunajauhoja
250g kiehuvaa margariinia
-vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
-sekoita siivilöidyt jauhot vaahdon sekaan
-sekoita viimeisenä kiehuva margariini taikinaan
paista 175asteessa noin tunti
Jäähdytä kakku kunnolla ennen täyttämistä. (voi valmistaa vaikka edellisenä päivänä)
Eikä minulta löydy yhtään vanhan mallista kahvikuppia joten käytin1,5dl mittaa.
Täyte:
HUOM! tähän kakkuun riittää puoli annosta täytettä!!!
1prk maitorahkaa
2prk Flora vispiä
noin 1/2dl tomusokeria (maun mukaan)
1omena
1 päärynä
4 ananas rengasta
2 persikan puolikasta
-pieni hedelmät kuutioiksi/paloiksi
-vatkaa kerma vaahdoksi,
lisää rahka ja sekoita hyvin
-sekoita kermarahka ja hedelmäpalat keskenään.
Niin hullulta kuin kuulostaakin :)
edit. siis kakun annetaan olla vuuassa kun
kaivetaan kakusta sisusta pois ja täytetään se hedelmärahkalla :)
(Ensin leikkasin koko ympyrän kakun pintaa... siis pohjaa, jonka laitoin takaisin kanneksi....)
Kakku käännetään tarjottimelle
Ja sit pinnalle ripotellaan tomusokeria antamaan sitä pumpulista ilmettä...
Ja herääkin kysymys et mitä tehdä kakun sisältä kaivetuille muruille ja puolikkaalle annokselle täytettä?!?!?!?!
Tein niistä jämä kakun ja laitoin pakkaseen.
Tää on varmaan joku hedelmälotta tai jotain :)
huomenna tää tulis kahvipöytään sit nähdään mitä hedelmille tapahtuu pakkasessa.
(pakastaminen ei suositeltavaa, hedelmät "lötkistyvät")
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.