POHJA on 2 munan kääretorttupohjasta, tehty perunajauholla ja ripaus kaakaojauhetta.

Täytteessä on 1prk Flora vispiä, 1prk mascarponejuustoa, 1/2dl Baileys likööriä, 3liivatelehteä ja n. 1/2dl tomusokeria.

Painoin irtoreuna vuualla sopivan kokoisen palan kääretorttupohjasta, 

piti vähän veitsellä auttaa.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi. Kiehauta likööri.

"sulata" liivatteet kuumaan likööriin.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuustoa tomusokerin kanssa ja

        lisää kerman joukkoon ja sekoita.

Kaada likööri kerman joukkoon  ohuena nauhana kokoajan sekoittaen.

Kaada täyte pohjan päälle irtoreuna vuokaan  ( ja kylmään hyytymään muutamaksi tunniksi)

Irrota kakku varovasti vuuasta ja koristele. Laitoin vaan juustohöylällä leikattua suklaata... joka oli huoneenlämpöistä eli tuli tosi paksuja siivuja. En oikein jaksanu panostaa koristeluun ku tuli itelle

mut sainpahan kerrankin itse syödä kakkua :)